Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.08, 16:24   #1 (permalink)
Can
Super Moderator O ~Şimdi ~Asker

Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: Etikete İhtiyacımız Yoktur Bizi Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır
Tecrübe Puanı: 1 Can is on a distinguished road
Teşekkürleri: 22
10 Mesajına 17 Defa Teşekkür Edildi.
Standart Sağlıcakla Kalın,,,

İlk Önce Heppinize Selam,,, [Linkleri Ve Forumun Tam İçeriğini Sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. GirBuraya.Net´in ÜCRETSİZ Üyesi oLmak için Hemen TIKLAYINIZ]

Ve [Linkleri Ve Forumun Tam İçeriğini Sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. GirBuraya.Net´in ÜCRETSİZ Üyesi oLmak için Hemen TIKLAYINIZ]

Kullanıcıları Kendimi Tanıtmaya Gerek Duymuyorum Çoğunuz Beni Bişekilde Tanımaktasınız. 27 Agustost``Ta Vatani Borcumu Ödemek İçin Askere Gideceğim [Linkleri Ve Forumun Tam İçeriğini Sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. GirBuraya.Net´in ÜCRETSİZ Üyesi oLmak için Hemen TIKLAYINIZ]

Sunucunda Dile Kolay 3 Yıldan Fazla Bir Zamanım Geçti Çok Güzel Günler Gördük Kah Güldük Kah Ağladık Yeri Geldi Kawga Ettik Ama Hiç Kimseye Kin Nefret Tutmadım. Çok Kişi İle Sanal İlişkimizi Real Gercek Hayata Döktük Bende İnsanım Yeri Gelmiş Bende Hata Yapmışımdır Olmuşssa Af Ola. Askerden Dönüp Görmemek Gidibte Dönmemek Var Hakkınızı Helal Ediniz Şayet Benden Yaha Bir Hakkım Varsa Helal Hoş Olsun. Allaha Emanet Olunuz..

Can Demircan Kütahya / Havacı.

KRal`Lar İz Bırakır Soytarılar Kıskanır Karalanıyorsam Doğru Yöndeyim Demektir.

Konu Can tarafından (21.08.08 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir..
Can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla